Opbergruimte bijkeuken

Bent u ook klaar met de troep in de bijkeuken? Wilt u de deur dicht kunnen schuiven zodat u een rustige bijkeuken krijgt?

Bij Kastvisie kunnen wij voor u een opbergruimte ontwerpen, waarmee u rust in de bijkeuken krijgt. Door het toepassen van schuifdeuren en/of een kastinterieur creëert u een opbergruimte die bij uw situatie past. Voor de boodschappen kunnen we de planken zo indelen dat de ruimte goed wordt benut. Een stofzuiger kunnen we ook in de kast indelen zodat die niet meer in het pad staat.

Wij kunnen voor u het kastinterieur ontwerpen en eventueel schuifdeuren of draaideuren voor het interieur maken.

Om de bijkeuken bij uw huis te betrekken zijn er diverse stijlen beschikbaar om opbergruimte van te maken. Ook zijn er meerdere varianten met een bepaalde prijsopbouw.

Vragen?

Waskasten

Bent u er ook flauw van om altijd maar te bukken bij de wasmachine of wasdroger? Met de kasten van Kastvisie is dit verleden tijd. De wasmachine of wasdroger wordt verhoogd geplaatst en hieronder komt een lade en eventueel een uittrekplateau. Met een bovenkast creëer je ruimte om de wasmiddelen op te bergen. Met deze kasten is het aanzicht van de washoek netjes en overzichtelijk.

De waskasten kunnen losstaand worden geplaatst, maar hier kan ook een schuifdeur voor worden gemaakt. De waskasten hebben een TUV keurmerk, wat voor u betekent dat de kast sterk genoeg is voor de wasmachine. Door de verankering aan de muur en de constructie in de kast, kan de wasmachine er niet uitvallen. De kasten zijn trilling absorberend en door het plaatsen tegen de muur zijn de leidingen ook uit het zicht.

Vragen?

Wastoren