Opbergruimte bijkeuken

Wil jij af van de troep in de bijkeuken? Wil jij de deur achter je sluiten met het prettig idee dat alles opgeruimd is?  Dat kan! Bij Kastvisie ontwerpen we een opbergruimte waardoor je bijkeuken begaanbaar en netjes is.

Je krijgt een indeling waarbij onder meer de boodschappen en stofzuiger makkelijk weggezet zijn. Je struikelt niet meer over dagelijkse spullen die rondslingeren.

Kies daarbij uit bijvoorbeeld schuif- en draaideuren en diverse stijlen waardoor de bijkeuken past bij de andere ruimtes van je huis.

Maak afspraak met kastenspecialist

Waskasten

Ben je er flauw van elke keer weer te moeten bukken bij de wasmachine of wasdroger? Goed nieuws. Bij de kasten van Kastvisie is dit achter de rug.

Je wasmachine of wasdroger komt hoger te staan. Hieronder komt, als je dat wilt, een lade en uittrekplateau. Met een bovenkast creëer je ruimte de wasmiddelen op te bergen.

Met deze kasten is het aanzicht van de washoek netjes en overzichtelijk.

De waskasten kunnen losstaand en er kan een schuifdeur voor worden gemaakt.

De waskasten hebben een TUV keurmerk. Door de verankering aan de muur en de constructie in de kast, valt de wasmachine er niet uit. De kasten absorberen de trillingen en door het plaatsen tegen de muur zijn de leidingen ook uit het zicht.

Maak afspraak met kastenspecialist

Wastoren