Wand vol boeken

Boekenkast op maat

Ontwerp jouw boekenkast

Een boekenkast op maat is veel meer dan alleen een opbergplek voor boeken en tijdschriften. De kast draagt bij aan de sfeer in de ruimte.  

Met een boekenkast op maat zorg je ervoor dat de kast helemaal past bij jouw interieur en wensen. Vakken voor boeken op de plek waar jij ze wilt, opbergruimte met kastdeuren en verlichting voor je waardevolle verzamelobjecten. Ben je in gedachten al bij die perfecte boekenkast? Bij Kastvisie bouwen wij die kast op maat.

Haal alles uit de boekenkast

Bij Kastvisie hebben wij voor iedere wens een oplossing op maat. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om de perfecte boekenkast samen te stellen. Ga je voor een moderne boekenkast? Of kies je voor de klassieke stijl? Wil je een open kast of liever kastdeuren? Het lijkt misschien vanzelfsprekend dat een boekenkast open is, maar dat hoeft niet. Er kunnen ook deuren in worden geplaatst om spullen achter op te bergen voor een opgeruimde uitstraling. Ook zijn er kastdeuren van glas. Deze deuren houden het stof tegen, maar belemmeren het zicht op de boekencollectie en andere items niet.

De mooiste materialen

De materialen die wij gebruiken voor het maken van de kasten, zijn van hoogwaardige kwaliteit. De kasten stralen niet alleen elegantie en luxe uit, maar ook vakmanschap. Omdat we de boekenkast helemaal op maat maken, heb je keuze uit allerlei verschillende materialen en combinaties, kleuren en indelingen. Zo krijgt de boekenkast een uniek design dat helemaal past bij jouw woonstijl.

Combineer bijvoorbeeld met

Twistdeuren

Creëer een opgeruimd kantoor met de twistdeuren. Verberg alle boeken, mappen en andere dingen die je niet in het zicht wilt hebben.

Glazen planken

Etaleer de mooiste spullen uit jouw huis op een plank van glas in de boekenkast. Het glas zorgt ervoor dat de spullen er echt uitspringen.

Ledverlichting

Deze verlichting wordt geïntegreerd in de kast, creëert sfeer in de woonkamer en legt de nadruk op jouw mooie decoratiestukken.

In 3 stappen een ideale kast op maat

1. Ontwerp de ideale kast

2. Wij meten ideale kast op maat

3. Bezorgen en plaatsen kast op maat

Wil jij een wand vol boeken?

Kom dan langs in onze showroom voor het ontwerp van de boekenkast op maat van jouw dromen.

Volg ons ook op