Inloopkasten

Inloopkast op maat

Ontwerp de inloopkast van je dromen

Stel je eens een walk-in closet voor die helemaal is ingericht zoals jij dat in gedachten hebt. Bij Kastvisie is dat mogelijk. Samen met onze kastenarchitect ontwerp jij een inloopkast op maat die mooier is dan je had durven dromen. Kies voor meerdere legplanken en hoge en lage hanggedeeltes om de ruimte optimaal te benutten.

Ga voor een open kast aangrenzend aan de slaapkamer of maak de inloopkast afsluitbaar met schuifdeuren.

Denk de inloopkast van jouw dromen eens in. Kastvisie maakt van deze droom werkelijkheid.

Een unieke inloopkast op maat

Bij Kastvisie kun jij jouw inloopkast op maat laten maken en helemaal laten inrichten naar jouw wensen. Er zijn eindeloze mogelijkheden voor de inloopkast. Ga je voor modern of klassiek? Strak of landelijk? Met de kleuren, materialen en eventueel de deuren, creëer je de sfeer die past bij jou huis en slaapkamer.

Door lades toe te voegen, schoenenrekken, uittrekbare broekenrekken en spiegels, creëer je de perfecte en functionele inloopkast.

Wij denken mee

Zelfs in ruimtes waarin je denkt dat een inloopkast niet mogelijk is, weten wij een oplossing. Bijvoorbeeld in ruimtes met een schuine dakconstructie, ramen of deuren. Wij passen het ontwerp hierop aan.

De walk-in closets zijn van uitmuntende kwaliteit. De materialen die we gebruiken zorgen niet alleen voor een luxe uitstraling, maar zijn ook bestand tegen langdurig en veelvuldig gebruik.

Combineer de inloopkast met

Glazen schuifdeuren

Deze schuifdeuren sluiten de ruimte af tegen stof, maar behouden wel het zicht op de luxueuze inloopkast.

Verschillende elementen

Niet alle elementen hoeven even groot te zijn. Varieer naar hartenlust. Kies bijvoorbeeld tussen 40 en 60 cm en wissel dit af.

Uittrekbare garderobestang

Deze stang is heel handig voor hoge inloopkasten. Je haalt de stang naar beneden waardoor je er altijd bij kunt.

Inloopkasten zijn volledig op maat te maken. Je kunt de kast helemaal naar eigen wens inrichten. Zo kun je zelf bepalen hoeveel hang- en legruimte je wilt. Of en hoeveel lades je in de inloopkast wilt. Of je nog accessoires wilt toevoegen, zoals een broeken- en schoenenrek of kastverlichting. Ook kunnen spiegels in het kastinterieur toegevoegd worden.

Als de offerte akkoord is komt onze timmerman langs om de maten exact te meten. Deze service is altijd gratis!

Wil jij een inloopkast onder een schuine wand, bijvoorbeeld op zolder? Dan maken wij de inloopkast op maat. We komen langs om de kast in te meten, zodat we zeker weten dat deze past.

Een inloopkast met schuine wand is te combineren met zowel schuif- als draaideuren. We maken deze zo op maat dat het precies past onder de schuine wand en eenvoudig geopend en gesloten kan worden.

De prijs voor een inloopkast op maat is afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt de grootte van de kast mee, maar ook de kastdeuren, het kastinterieur, de kleuren en materialen en de accessoires. Al deze kastelementen zijn bepalend voor de uiteindelijke prijs. In onze showroom ontwerpen we samen met jou de kast en geven je een offerte mee. Zodra de offerte is goedgekeurd, komen we de maten opnemen. Deze service is gratis!

Door alle mogelijkheden in kastindelingen, kun je kasten ontwerpen bij Kastvisie met allerlei verschillende doeleinden.

Wil jij de inloopkast op maat van je dromen?

Kom dan langs in onze showroom in Tynaarlo voor een uniek ontwerp.

Volg ons ook op

Kastvisie-Logo

Kasten