Inloopkasten (walk in closet)

Altijd al gedroomd van een eigen walk-in-closet of in gewoon Nederlands een inloopkast?

Bij Kastvisie kunt u deze droom realiseren. Wij hebben een kastensysteem dat op maat gemaakt kan worden in iedere ruimte. De kast wordt opgebouwd met modules die u zelf kan kiezen. Wilt u meer hangruimte of meer legplanken? U beslist het zelf. Wilt u ergens lades, of een schoenenplank? Dat kunnen we allemaal regelen. Wilt u ergens een deur voor dan kan dat ook.

Een inloopkast is niet standaard. Heeft u een vertrek dat passend is voor een U-opstelling, dan kunnen we dat voor u maken. Maar als er ramen, deuren of schuine dakconstructies in de ruimte aanwezig zijn, dan kunnen we hier het ontwerp op aanpassen en de inloopkast voor u op maat maken!

Omdat de kasten volledig op maat gemaakt worden, benut u de gehele ruimte van vloer tot aan plafond. Uw garderobe wordt overzichtelijk ingedeeld en door het gebruik van accessoires kunt u de kast nog persoonlijker maken.

De inloopkasten zijn leverbaar in 10 verschillende dessins en de constructie van de kasten is van uitstekende kwaliteit. Op de kasten wordt 20 jaar garantie gegeven.

 

Vragen?

JPG-Raffito_Interieur_eiken antraciet-zonder deuren

Accessoires

Grepen

Voorbeelden

Kleuren