Bijkeuken kast

Bijkeuken en wasruimte

Een kind kan de was doen

Voor de een is de was een klusje wat altijd wordt uitgesteld en de ander vindt het juist heerlijk. Maar in alle gevallen doe je de was het liefst in een goed georganiseerde wasruimte. Hoe ziet deze wasruimte er voor jou uit? Wil je een op maat gemaakte wasmachine kast? Extra opbergruimte voor wasmanden, schoenen en kleding? Bij Kastvisie zorgen we ervoor dat de spullen in jouw wasruimte netjes zijn weggewerkt in een opbergkast op maat.

Praktische bijkeuken kast

Dacht je dat je alleen maar stellingkasten kwijt kunt in de bijkeuken? Zeker niet, onze mogelijkheden zorgen voor een netjes opgeruimde bijkeuken waar je graag komt. Ontwerp een bijkeuken kast op maat. Kies zelf de materialen, kleuren en het kastinterieur, zodat de kast helemaal op jouw wensen is afgestemd. Wat kun je allemaal kwijt in een kast in de bijkeuken? Wat dacht je van de stofzuiger, strijkplank en schoonmaakspullen, maar ook kan er ruimte gemaakt worden voor jassen, schoenen, sjaals en handschoenen. Met een kast op maat van Kastvisie is jouw bijkeuken nog nooit zo stijlvol geweest.

Thuis in een opgeruimd huis

Thuiskomen is fijn. Zeker als je de voordeur opendoet en je binnenkomt in een opgeruimde en stijlvolle hal. Kom binnen, leg je sleutels neer op de vaste plek, trek je schoenen en jas uit en berg ze direct op in de opbergkast. Doe de kastdeuren dicht en de hal is weer netjes opgeruimd. Klinkt dat niet als een droom? Bij Kastvisie komt deze droom uit. Wij ontwerpen voor jou de perfecte hal voor in de kast.

De mooiste kasten in de bijkeuken

Opbergkast

Ontwerp een opbergkast die voldoet aan al jouw wensen en waar alles in past wat jij graag weggewerkt wilt hebben.

Schuifdeuren

Schuifdeuren zijn een perfecte oplossing in kleine ruimtes omdat ze geen draaicirkel hebben en dus ruimtebesparend zijn.

Schoenenrek

Door een schoenenrek in de kast te plaatsen, kun je de schoenen van het hele gezin op een plaats opbergen.

In 3 stappen een ideale kast op maat

1. Ontwerp de ideale kast

2. Wij meten ideale kast op maat

3. Bezorgen en plaatsen kast op maat

Wil je een bijkeuken kast op maat? Of voor de wasruimte of hal de perfecte oplossing?

Kom dan langs in de showroom in Tynaarlo voor een uniek ontwerp.