Bijkeuken/wasruimte

Wasmachine ombouw voor Kantoor kast

De ideale wasruimte

Voor de een is de was doen een klusje wat altijd uitgesteld wordt. De ander vindt het juist heerlijk! Maar in alle gevallen doe je de was het liefst in een goed georganiseerde wasruimte. Wat is voor jou de ideale wasruimte? Met kasten in de wasruimte kun jij alles mooi wegwerken zodat de bijkeuken altijd netjes en opgeruimd is. Ga voor een wastoren, een kast voor de wasmanden, een wasmachine kast die dicht kan of een volledige kastenwand in de bijkeuken. Bij Kastvisie ontwerp jij de opbergkast voor de ideale wasruimte voor jou!

De mooiste wasruimtes

Bij het ontwerpen van de ideale wasruimte, denk je natuurlijk aan de praktische indeling van de ruimte en de wasruimte kast. Maar de details maken het verschil en zorgen voor de mooiste wasruimtes. Details als kleur en finishing touch met accessoires zijn heel bepalend voor het eindresultaat. Bij Kastvisie ontwerp jij een wasruimte kast die niet alleen voldoet aan alle praktische wensen, maar die ook luxe en klasse uitstraalt. Kies uit een tal van kleuren en materialen voor de kastdeuren en het kastinterieur. Bepaal zelf of en welke grepen er komen, kies de kastverlichting en alle extra’s zoals een houder voor de strijkplank en uitschuifplanken voor kleding opvouwen.

Waar voldoet de ideale wasruimte aan?

  • De wasmachine en droger staan op de juiste hoogte. Zo hoef je niet te bukken of op je tenen te staan;
  • Er is voldoende ruimte voor de wasmand en andere apparatuur;
  • De aansluitingen en kraantjes van de wasmachine en droger zijn netjes weggewerkt achter de kast.
Maatwerk voor kasten

Bijkeuken kastenwand

Dacht je dat je alleen maar stellingkasten kwijt kunt in de bijkeuken? Zeker niet! Met onze opbergkasten voor de bijkeuken, is het bij jou altijd netjes en opgeruimd. Ga je voor een voorraadkast met deuren? Een kastenwand in de bijkeuken? Bij Kastvisie kun jij de kast in de bijkeuken ontwerpen, helemaal naar jouw wensen. Kies zelf de materialen, kleuren en het kastinterieur. Wat kun je allemaal kwijt in een bijkeuken kast? Wat dacht je van de stofzuiger, strijkplank en schoonmaakspullen. Maar er kan ook ruimte gemaakt worden voor jassen en schoenen. Met een bijkeuken kastenwand is jouw bijkeuken nog nooit zo stijlvol en praktisch geweest!

Thuis in een opgeruimd huis

Thuiskomen is fijn. Zeker als je de voordeur opent en binnenkomt in een opgeruimde en stijlvolle hal. Kom binnen, leg je sleutels neer op de vaste plek, trek je schoenen en jas uit en berg ze direct op in de opbergkast. Doe de kastdeuren weer dicht en de hal is weer opgeruimd. Klinkt dat niet als een droom? Bij Kastvisie komt deze droom uit. Wij ontwerpen voor jou de perfecte kast voor in de hal.

De mooiste bijkeuken kast ontwerp je zelf

Opbergkast

Ontwerp zelf een bijkeuken kast die niet alleen praktisch is, maar ook stijlvol! Ga je voor een voorraadkast? Een kast voor wasgoed? Of een kastenwand in de bijkeuken? Met een opbergkast kun je alle kanten op.

Schuifdeuren

Om de bijkeuken altijd netjes te houden, zijn schuifdeuren een ideale oplossing. Zeker in kleine ruimtes zijn schuifdeuren perfect, omdat ze geen draaicirkel hebben en dus ruimtebesparend zijn.

Accessiores

Breid de bijkeuken kast uit met allerlei handige accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een schoenenrek, zodat je alle schoenen netjes kunt opbergen. Of ga voor uitschuifbare planken om kleding op te vouwen.

In 3 stappen ideale kasten op maat

1. Ontwerp de ideale kast

2. Wij meten ideale kast op maat

3. Bezorgen en plaatsen kast op maat

Ben je op zoek naar een kast voor de bijkeuken? Een kastenwand, wastoren of kast in de hal?

Kom langs in de showroom in Tynaarlo voor inspiratie en een uniek ontwerp.
Kastvisie-Logo

Kasten