Woonkamer

Oase van rust met een woonkamer kast

De woonkamer is de centrale plek in het huis waar iedereen samenkomt om te ontspannen na een lange dag, de plek waar je gezellig met vrienden en familie zit, waar je languit met een boek op de bank ligt of je favoriete serie bingewatcht.

Maar je kunt pas echt tot rust komen als je spullen netjes zijn opgeborgen. Als je je spullen makkelijk kunt vinden, creëer je een oase van rust.

Opgeruimd staat netjes in een woonkamer kast

Waar moet jouw woonkamer kast aan voldoen? Wil jij de hele boekencollectie uitstallen in een boekenkast? Of werk jij liever alles weg achter kastdeuren?


In de woonkamer is het belangrijk dat de kast multifunctioneel is. Je wilt er van alles in kwijt kunnen. Van kookboeken en spelletjes tot papierwerk en knutselspullen. Een wandmeubel is daar perfect voor. Houd de kast deels open voor het showen van de mooie spullen en de tv en berg rommel op achter deurtjes. Een wandkast is de kast voor het hele gezin.

Een woonkamer kast In iedere stijl en vorm

Een woonkamer kast moet natuurlijk passen bij de stijl van de kamer. Bij Kastvisie maken we dit allemaal mogelijk. Kies uit tientallen verschillende deuren en kleuren van de kast en het interieur. Ontwerp zo jouw woonkamerkast op maat.

Ga je voor strak en minimalistisch? Kies dan een schuifdeurkast met moderne deuren. Voeg verlichting toe voor extra sfeer en om jouw mooie items te showen. Wissel glazen planken af met houten planken en ga voor een indeling die past bij jouw lifestyle.

Bij Kastvisie ontwerp jij een kast op maat die jouw woonkamer extra uitstraling geeft.

De mooiste woonkamer kast op maat

Boekenkast

Een boekenkast is veel meer dan alleen een opbergplek voor boeken en tijdschriften. Een boekenkast zorgt voor sfeer in de woonkamer.

Wandmeubel

Een wandmeubel is perfect voor verschillende toepassingen. De wandkast is een echte eyecatcher in de woonkamer.

Dressoir

Een dressoir op maat is multifunctioneel. Je kunt er van alles in kwijt. Creëer rust en een luxe uitstraling.

In 3 stappen ideale kasten op maat

1. Ontwerp de ideale kast

2. Wij meten ideale kast op maat

3. Bezorgen en plaatsen kast op maat

Wil jij een kast op maat laten maken voor in de woonkamer?

Kom dan langs in de showroom in Tynaarlo voor een uniek ontwerp.
Kastvisie-Logo

Kasten