Kastdeuren op maat

Kastdeuren op maat, in iedere stijl

Bij Kastvisie hebben wij een groot aanbod kastdeuren zoals schuifdeuren, draaideuren en loftdeuren. Wat al deze kastdeuren gemeen hebben is dat ze in allerlei stijlen, kleuren en materialen beschikbaar zijn, waardoor jouw kast op maat helemaal past in het interieur van jouw woning. De kastdeuren op maat zijn tot in de kleinste details samen te stellen.

In onze showroom in Tynaarlo stel je de kastdeuren eenvoudig samen. Je kunt hier alle kleuren, materialen, deurgrepen en kastinterieurs vinden. 

Stijldeuren

Moderne, klassieke of landelijke schuifdeuren

Loftdeuren

Massief, robuust en simpel

Omlijste deuren

De basis van schuifdeurkasten

Draaideuren

Functioneel en fraai

Kastdeuren op maat

Stijldeuren

Onze stijldeuren zijn schuifdeuren met een uniek design en een eigentijds karakter.

Omdat deze schuifdeuren vaak los staan van het kastinterieur, zijn ze te gebruiken voor allerlei soorten kasten zoals een kledingkast, opbergkast en walk-in closet. Achter elke kastdeur bepaal je zelf het interieur. Stijldeuren combineer je perfect met een modern, klassiek en landelijk interieur. De barndeuren zijn robuust, de moderne kastdeuren hebben een strakke uitstraling en de klassieke kastdeuren stralen elegantie uit.

Barn kastdeuren op maat

Barndeuren geven een landelijke sfeer aan de ruimte. Je creëert een natuurlijke en robuuste uitstraling. We hebben diverse modellen in verschillende kleuren. Door te kiezen voor industriële handgrepen versterk je de landelijke sfeer.

Voorbeelden barn kastdeuren

Klassieke kastdeuren op maat

Klassieke stijldeuren zorgen voor een luxe uitstraling en passen goed bij een klassiek interieur. Het kenmerkende van deze schuifdeuren is de klassieke frezing. Wij hebben ruime keuze uit modellen en diverse kleuren.

Voorbeelden klassieke kastdeuren

Moderne kastdeuren op maat

Een moderne uitstraling en rustige sfeer creëer je met de moderne stijldeuren. De schuifdeuren hebben een strakke vormgeving met een subtiele frezing. De moderne kastdeuren zijn perfect voor kasten van wand tot wand voor een strak geheel.

Voorbeelden moderne kastdeuren

Loftdeuren

Loftdeuren als kastdeuren op maat

Loftdeuren passen perfect in een robuust en industrieel interieur. De inspiratie voor deze kastdeuren komt van wonen in een loft met betonnen vloeren, bakstenen muren, stalen trappen en zichtbare constructie. De massieve en robuuste schuifdeuren zorgen voor een stijlvolle uitstraling en door de dikte van 28 millimeter voelen de kastdeuren degelijk aan. Kies voor natuurlijke materialen en effen kleuren en creëer een gevoel van rust en luxe.

Deze kastdeuren staan los van het kastinterieur en maken het mogelijk om te gebruiken bij verschillende soorten kasten. Van opbergkasten in de woonkamer tot luxe kledingkasten. Achter iedere loftdeur bepaal je zelf het interieur.

Kleuren

Bekijk hier een selectie van de kleuren die mogelijk zijn voor stijldeuren

Casual Design

Italian design

Omlijste deuren

Omlijste kastdeuren op maat

Omlijste schuifdeuren stel je helemaal naar eigen smaak samen. Combineer een diversiteit aan frames met deurvullingen en ontwerp jouw unieke kastdeuren. Ga voor levendige kleuren of neutrale tinten, kies spiegeldeuren of ga voor glas.

Mix and match

De omlijste schuifdeuren stel je samen naar jouw wensen. Combineer hout en unikleuren voor een warme en aangename sfeer of kies voor glas- en spiegeldeuren die de ruimte optisch groter doen lijken.

Kleuren

Bekijk hier een selectie van de kleuren die mogelijk zijn voor omlijste deuren

Draaideuren

Draaideuren of twistdeuren zijn een uitstekend alternatief voor schuifdeuren. Deze kastdeuren monteren we direct op het kastinterieur. Door deze constructie maak je optimaal gebruik van de opslagruimte. Door de zware scharnieren en het softclose systeem sluiten kastdeuren en lades altijd geruisloos. De draaideuren zijn in vrijwel iedere gewenste breedte en hoogte op maat te maken.

Het interieur van een draaideurkast stem je helemaal af op jouw wensen. Kies voor een twistkast met lades en planken, ophangsystemen of een combinatie hiervan.

Kleuren

Bekijk hier een selectie van de kleuren die mogelijk zijn voor moderne deuren

Deurgrepen in iedere stijl

Jouw kast is pas echt af met deurgrepen in de juiste stijl.

Kastinterieur op maat

Ontwerp het interieur van jouw kast helemaal naar eigen wens.

In 3 stappen een ideale kast op maat

1. Ontwerpen ideale kast op maat

2. Meten ideale kast op maat

3. Bezorgen en plaatsen kast op maat

Ben je op zoek naar kastdeuren op maat voor de ideale kast?
Kom langs in onze showroom in Tynaarlo voor inspiratie, een ontwerp op maat en advies van de specialist.