Kasten op maat

Jouw droomkast op maat

Ontwerp jouw ideale kast op maat

Met kasten op maat creëer je ruimte, gemak en een luxe uitstraling. De kleding verdwijnt achter de kastdeuren in de slaapkamer. De bijkeuken is weer begaanbaar doordat alles netjes opgeruimd is in de opbergkast. De woonkamer verfraai je met een boekenkast. En het wow-effect creëer je met een inloopkast, oftewel een walk-in-closet.

Met kasten op maat van Kastvisie benut je de ruimte optimaal.

Kledingkasten op maat

Kledingkasten

Een kledingkast die helemaal voldoet aan jouw wensen. Jij beslist over de hangruimte, de legplanken, de lades, de schoenenplank en welke type deuren.

Boekenkasten op maat

Boekenkasten

Voor alle liefhebbers van lezen. De mooiste boekenkasten op maat passend bij het interieur en voorzien van alle gemakken.

Opbergkasten op maat

Opbergkasten

Bij Kastvisie hebben we de oplossing voor jouw opbergproblemen. Creëer een opbergruimte waarmee je nooit meer rommel hebt.

Wandmeubel op maat

Wandmeubels en dressoirs

Een mooie plek voor de tv en de boeken. Een wandmeubel op maat is multifunctioneel. En druk een unieke stempel op de woonkamer met een dressoir op maat.

Inloopkast op maat

Inloopkasten

Laat je dromen uitkomen met een inloopkast helemaal ingericht zoals jij dat wilt. Je krijgt een unieke kast op maat met luxe uitstraling zoals jij die voor ogen hebt.

In 3 stappen ideale kasten op maat

1. Ontwerp de ideale kast

2. Wij meten ideale kast op maat

3. Bezorgen en plaatsen kast op maat

Wil jij een kast op maat van je dromen?

Kom langs in onze showroom in Tynaarlo voor de perfecte kast op maat.

Volg ons ook op