Kasten

Jouw droomkast op maat

Ontwerp jouw ideale kast

Met een kast op maat creëer je ruimte, gemak en een luxe uitstraling. De kleding verdwijnt achter de kastdeuren in de slaapkamer. De bijkeuken is weer begaanbaar doordat alles netjes opgeruimd is in de opbergkast. De woonkamer verfraai je met een boekenkast. En het wow-effect creëer je met een inloopkast, of te wel een walk-in-closet.

Met een kast op maat van Kastvisie benut je de ruimte optimaal.

Kledingkasten

Een kledingkast die helemaal voldoet aan jouw wensen. Jij beslist over de hangruimte, de legplanken, de lades, de schoenenplank en welke type deuren.

Boekenkasten

Voor alle liefhebbers van lezen. De mooiste boekenkasten op maat passend bij het interieur en voorzien van alle gemakken.

Opbergkasten

Bij Kastvisie hebben we de oplossing voor jouw opbergproblemen. Creëer een opbergruimte waarmee je nooit meer rommel hebt.

Wandmeubels en dressoirs

Een mooie plek voor de tv en de boeken. Een wandmeubel op maat is multifunctioneel. En druk een unieke stempel op de woonkamer met een dressoir op maat.

Inloopkasten

Laat je dromen uitkomen met een inloopkast helemaal ingericht zoals jij dat wilt. Je krijgt een unieke kast op maat met luxe uitstraling zoals jij die voor ogen hebt.

In 3 stappen een ideale kast op maat

1. Ontwerp de ideale kast

2. Wij meten ideale kast op maat

3. Bezorgen en plaatsen kast op maat

Wil jij de kledingkast van je dromen?

Kom langs in onze showroom in Tynaarlo voor de perfecte kledingkast op maat.