Maatwerk

Wandkast maatwerk

Maatwerk kast

Bij Kastvisie maken wij unieke kasten. Van kledingkasten tot boekenkasten. Maak samen met onze kastenarchitect het ontwerp van jouw maatwerk kast waarin al jouw wensen samenkomen in een kast die helemaal past in jouw interieur en lifestyle.

Profiteer van onze 35 jaar ervaring met het ontwerpen, bouwen en perfect plaatsen van kasten.

Maatwerk voor kasten

1. Ontwerp de ideale maatwerk kast

In onze showroom in Tynaarlo brengen we jouw wensen virtueel in beeld. Met ons designprogramma ontwerpen we samen een maatwerk kast die jij tot in de kleinste details zelf kunt samenstellen.

We starten met de kastdeuren. De stijl en kleuren van de deuren zijn sfeerbepalend.

Daarna kijken we naar het interieur. We beginnen met de basiselementen. Dit zijn legruimtes, hangruimtes en lades. We inventariseren samen welke aspecten belangrijk voor je zijn. Dat is de leidraad voor het bouwen van jouw maatwerk kast.

Tenslotte zoeken we de accessoires uit die jouw maatwerk kast helemaal afmaken. Voeg schoenenrekken, een uittrekbare spiegel en verlichting toe.

Als het ontwerp af is, sturen wij dit toe samen met de offerte. Zodra je akkoord bent met de offerte maken we een afspraak om de maten te meten.

2. Inmeten maatwerk kast op locatie

Wij zijn maatverantwoordelijk. Als we de kast komen plaatsen willen we graag dat deze direct past. Daarom komt onze timmerman als de offerte akkoord is langs om de precieze maten op te meten. We kunnen losstaande kasten maken, maar ook van muur tot muur en plafond tot vloer. Zo creëer je een inbouwkasteffect. Dit straalt veel luxe uit.

In sommige gevallen kunnen we ook voorafgaand aan het ontwerpen langskomen om de ruimte op te meten. Bijvoorbeeld bij een schuine wand of als je nog niet weet waar de maatwerk kast moet komen. We denken mee in de mogelijkheden voor die ruimte.

Deze service is gratis.

3. Maken en plaatsen maatwerk kast

Zodra we de definitieve maten hebben, worden de onderdelen voor de maatwerk kast besteld. Als we een kast ontworpen hebben met afwijkende afmetingen of als we een andere kast maken dan we kunnen ontwerpen in het designprogramma, gaan we in onze werkplaats aan de slag en maken we de kast zelf helemaal op maat.

Als we de onderdelen van de kast binnen hebben of we hebben de onderdelen in onze werkplaats gemaakt, maken we een afspraak om de kast in elkaar te zetten.
Onze timmerman zet niet alleen de kast in elkaar, maar zorgt ook voor de afwerking. Dit is echt timmerwerk en zorgt voor een strakke uitstraling.

Wil jij een kast op maat die aan al jouw wensen voldoet?

Breng een bezoek aan onze showroom in Tynaarlo.

Volg ons ook op

Kastvisie-Logo

Kasten