Opbergkasten

Opbergkast op maat in de keuken

Ontwerp jouw opbergkast

Al jouw schoonmaakspullen, wasmanden, de wasmachine en stofzuiger netjes weggewerkt achter de deuren van de opbergkast op maat. Zo heb je eindelijk die nette bijkeuken, zolder en berging waar je altijd al van droomde. Bij Kastvisie maken wij die droom waar. Samen met jou ontwerpen wij een opbergkast op maat die voldoet aan al jouw wensen en waar alles in past wat je graag weggewerkt wilt hebben. Kies zelf de kastdeuren, de kleuren en materialen en maak samen met onze kastenarchitect een opbergkast op maat die helemaal past bij jouw interieur.

Alles een eigen plek in een opbergsysteem

Spullen opbergen doe je in iedere ruimte, maar wat je opbergt verschilt per ruimte. In de bijkeuken is een opbergkast met wastoren en een uitschuifbaar werkblad praktisch. Maar ook ruimte voor de was, de stofzuiger en dagelijkse spullen wil je netjes weggewerkt achter hebben achter kastdeuren.

Veel zolders hebben schuine wanden. Bij Kastvisie maken we kasten op maat die perfect zijn om de ruimte onder de schuine wanden op te vullen met bijvoorbeeld knieschotten. Zo maak je effectief gebruik van de ruimte op zolder.

Praktisch en esthetisch gaan samen in een kast

Een berging kast hoeft niet alleen functioneel te zijn, maar kan ook mooi zijn en luxe uitstralen. Door de verschillende materialen en kleuren van de kastdeuren en het kastinterieur is een kast voor in de berging nog nooit zo stijlvol geweest.

Creëer een functionele opbergkast op maat met opbergmogelijkheden voor spullen, maar ook voor het ophangen van jassen, het opbergen van schoenen in een (uittrekbaar) schoenenrek. Door de combinatie van een fraaie kast en een opgeruimde berging, bijkeuken of zolder, straalt jouw woning luxe uit.

Combineer de opbergkast met

Schuifdeuren

Schuifdeuren zijn ruimtebesparend omdat ze geen draaicirkel hebben en dus perfect in een kleine ruimte.

Diepte

Door te kiezen voor een diepere kast, is er ruimte om grotere spullen op te bergen zoals de wasmachine/-droger, stofzuiger en strijkplank.

Schoenenrek

In plaats van overal rondslingerende schoenen of een schoenenrek in het zicht, verzamel je alle schoenen op 1 plek achter een deur.

In 3 stappen ideale kasten op maat

1. Ontwerp de ideale kast

2. Wij meten ideale kast op maat

3. Bezorgen en plaatsen kast op maat

Je kunt het kastinterieur van een opbergkast op maat helemaal zelf samenstellen. We bieden verschillende opties voor het interieur en samen met jou ontwerpen we de kast. Zo kun je kiezen voor planken en laden. De planken kunnen van verschillende materialen worden gemaakt, zoals hout of glas. Ook kun je kiezen voor kastverlichting. Je kunt de hoogte van de planken en de grootte van de vakken helemaal zelf bepalen.

Als de offerte akkoord is komt onze timmerman langs om de maten exact te meten. Deze service is altijd gratis!

Je kunt voor een opbergkast op maat uit alle kastdeuren kiezen. Zo is het mogelijk om schuifdeuren te gebruiken of draaideuren. De kastdeuren zijn er in allerlei verschillende stijlen en materialen. Je kunt ook het gebruik van kastdeuren afwisselen met open kastruimte. Zo kun je dingen uit het zicht opbergen en andere dingen juist in het zicht zetten.

Alle kasten die wij op maat maken kunnen onder een schuine wand geplaatst worden, zo ook een opbergkast. We komen na goedkeuring van de offerte langs om de maten op te nemen. Zo weten we zeker dat we de goede maten gebruiken bij het op maat maken van de boekenkast. Wil je de boekenkast combineren met kastdeuren? Dat kan met bijna alle kastdeuren die wij in ons assortiment hebben.

De prijs voor een opbergkast op maat is afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen de grootte van de kast, de inrichting, accessoires en materialen ook mee. In onze showroom ontwerpen we samen met jou de opbergkast op maat en maken daarvan een offerte. Zodra de offerte is goedgekeurd, komen we langs om de maten op te nemen. Deze service is gratis!

Door alle mogelijkheden in kastindelingen, kun je kasten ontwerpen bij Kastvisie met allerlei verschillende doeleinden.

Door alle mogelijkheden in kastindelingen, kun je kasten ontwerpen bij Kastvisie met allerlei verschillende doeleinden.

Een praktische en mooie opbergkast op maat?

Kom langs in onze showroom in Tynaarlo voor een ontwerp op maat.

Volg ons ook op

Kastvisie-Logo

Kasten