Opbergkasten

Ontwerp jouw opbergkast

Al jouw schoonmaakspullen, wasmanden, de wasmachine en stofzuiger netjes weggewerkt achter de deuren van de opbergkast op maat. Zo heb je eindelijk die nette bijkeuken, zolder en berging waar je altijd al van droomde. Bij Kastvisie maken wij die droom waar. Samen met jou ontwerpen wij een opbergkast op maat die voldoet aan al jouw wensen en waar alles in past wat je graag weggewerkt wilt hebben. Kies zelf de kastdeuren, de kleuren en materialen en maak samen met onze kastenarchitect een opbergkast op maat die helemaal past bij jouw interieur.

Alles een eigen plek in een opbergsysteem

Spullen opbergen doe je in iedere ruimte, maar wat je opbergt verschilt per ruimte. In de bijkeuken is een opbergkast met wastoren en een uitschuifbaar werkblad praktisch. Maar ook ruimte voor de was, de stofzuiger en dagelijkse spullen wil je netjes weggewerkt achter hebben achter kastdeuren.

Veel zolders hebben schuine wanden. Bij Kastvisie maken we kasten op maat die perfect zijn om de ruimte onder de schuine wanden op te vullen met bijvoorbeeld knieschotten. Zo maak je effectief gebruik van de ruimte op zolder.

Praktisch en esthetisch gaan samen in een kast

Een berging kast hoeft niet alleen functioneel te zijn, maar kan ook mooi zijn en luxe uitstralen. Door de verschillende materialen en kleuren van de kastdeuren en het kastinterieur is een kast voor in de berging nog nooit zo stijlvol geweest.

Creëer een functionele opbergkast op maat met opbergmogelijkheden voor spullen, maar ook voor het ophangen van jassen, het opbergen van schoenen in een (uittrekbaar) schoenenrek. Door de combinatie van een fraaie kast en een opgeruimde berging, bijkeuken of zolder, straalt jouw woning luxe uit.

Combineer de opbergkast met

Schuifdeuren

Schuifdeuren zijn ruimtebesparend omdat ze geen draaicirkel hebben en dus perfect in een kleine ruimte.

Diepte

Door te kiezen voor een diepere kast, is er ruimte om grotere spullen op te bergen zoals de wasmachine/-droger, stofzuiger en strijkplank.

Schoenenrek

In plaats van overal rondslingerende schoenen of een schoenenrek in het zicht, verzamel je alle schoenen op 1 plek achter een deur.

In 3 stappen een ideale kast op maat

1. Ontwerp de ideale kast op maat

2. Wij meten ideale kast op maat

3. Bezorgen en plaatsen kast op maat

Een praktische en mooie opbergkast op maat?

Kom langs in onze showroom in Tynaarlo voor een ontwerp op maat.

Volg ons ook op