Opbergkasten

Opbergkasten

Ons kastensysteem is bekend geworden van het maken van garderobekasten. Hier is het mogelijk om in elke maat en kleur een eigen garderobekast te ontwerpen. Maar dit kastsysteem is ook uitermate geschikt om opbergproblemen in andere ruimtes op te lossen.

Voor de bijkeuken zijn er mogelijkheden om voorraden van eten en drinken netjes op te bergen, of de stofzuiger en de schoonmaakmiddelen uit het zicht te brengen. Het kan allemaal geregeld worden. Of de wasmachine en wasdroger op een verhoging te zetten en het wasgoed en de wasmiddelen weg te werken.

In de woonkamer kunnen wij voor u een dressoir ontwerpen. Een wandmeubel met ruimte voor de televisie is ook mogelijk evenals een boekenkast. Van deze meubelen kunt u zelf de maat bepalen en ook de kleur.

Wilt u de kantoorruimte strak maken en de ordners en kantoorbenodigdheden netjes opruimen is ons kastensysteem uitermate geschikt. Zelf de hoogte van de planken bepalen en ook deze kasten volledig op maat.

En opbergruimte op zolder. Heeft u knieschotten en wilt u daarachter opbergruimte creëren? Dit kunnen wij ook voor u maken.

Kortom met ons kastensysteem kunnen wij voor uw in het hele huis opbergruimte ontwerpen en creëren!

 

Vragen?