Schuifdeuren op maat

Kast op maat met moderne kastdeuren

Kastdeuren op maat, in iedere stijl

Ben jij bezig met het ontwerpen van een kast op maat? Of wil je losse kastdeuren op maat voor een bestaande kast of een muur? Dat kan allemaal met schuifdeuren op maat van Kastvisie!

praktisch in gebruik

Geen ruimte kwijt aan deuren die naar buiten draaien. Steeds meer mensen komen erachter hoe ideaal schuifdeuren voor een kast zijn. Een schuifdeur neemt weinig ruimte kwijt en is hoog in de gebruiksvriendelijk. Schuifdeuren op maat zijn niet alleen te gebruiken in combinatie met een kast op maat, maar kunnen ook gebruikt worden als verdeler van ruimtes.

zelf samenstellen

Bij Kasvisie kun jij de ideale schuifdeuren op maat zelf samenstellen. Je kunt ze perfect laten aansluiten bij jouw interieur, bijvoorbeeld van de slaapkamer of woonkamer. Je kunt het uiterlijk van de schuifdeuren helemaal zelf samenstellen, van de kleur tot de greepjes.

De schuifdeuren zijn in combinatie met een kast op maat te ontwerpen, maar kunnen ook als los ontwerp worden besteld.

Schuifdeuren van A tot Z samenstellen

In onze showroom in Tynaarlo hebben we een online ontwerpmodule waar jij de schuifdeuren op maat kunt laten ontwerpen. 

Wat kun je allemaal zelf samenstellen?

  • De afmetingen van de schuifdeuren
  • De soort schuifdeuren (modern, klassiek)
  • Het type omlijsting bij omlijste schuifdeuren
  • De deurvulling (kleuren, houtsoorten, spiegels, etc.)
  • Accessoires (handgrepen, verlichting)

Type schuifdeuren op maat

Omdat de schuifdeuren op maat worden samengesteld, kun je ze helemaal afstemmen op je interieur. Zo kun je een losse kast met schuifdeuren ontwerpen, maar een volledig ongebouwde kastenwand met schuifdeuren is ook mogelijk.

Schuifdeuren zijn perfect om te gebruiken voor de kledingkast, opbergkast of bijvoorbeeld als ruimteverdeler.

Barn schuifdeuren

Barn schuifdeuren hebben een landelijke uitstraling. Deze schuifdeuren zijn perfect voor interieurs met een landelijke, natuurlijk en robuuste uitstraling. De schuifdeuren zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren.

Voorbeelden barn deuren

Klassieke schuifdeuren

Klassieke schuifdeuren zorgen voor een luxe uitstraling. Deze schuifdeuren zijn perfect voor interieurs met een luxe en klassieke uitstraling. Kenmerkend van deze schuifdeuren is de klassieke frezing.

Voorbeelden klassieke deuren

Moderne schuifdeuren

Moderne schuifdeuren zorgen voor een rustige uitstraling. Deze schuifdeuren zijn perfect voor interieurs met een moderne en strakke uitstraling. De schuifdeuren zijn perfect voor kasten van wand tot wand.

Voorbeelden moderne deuren

Zolder kast als opbergkast

Loft schuifdeuren

Loft schuifdeuren zorgen voor een luxe uitstraling. Deze schuifdeuren zijn perfect voor interieurs met een robuuste en industriële uitstraling. De schuifdeuren staan los van de kast en zijn ook los te bestellen.

Kleuren

Bekijk hier een selectie van de kleuren die mogelijk zijn voor stijldeuren

Casual Design

Italian design

Omlijste schuifdeuren

Omlijste schuifdeuren zorgen voor een warme uitstraling. Deze schuifdeuren zijn perfect voor interieurs met een warme en aangename uitstraling. De schuifdeuren zijn volledig te personaliseren door de grote keuze.

Mix and match

De omlijste schuifdeuren stel je samen naar jouw wensen. Combineer hout en unikleuren voor een warme en aangename sfeer of kies voor glas- en spiegeldeuren die de ruimte optisch groter doen lijken.

Kleuren

Bekijk hier een selectie van de kleuren die mogelijk zijn voor omlijste deuren

Accessoires bij schuifdeuren op maat

Voor het makkelijk openen en sluiten van de schuifdeuren, hebben we een ruim aanbod deurgrepen in verschillende stijlen. Van klassiek en modern tot industrieel en strak. Deugrepen kunnen een groot verschil maken in de uitstraling van de schuifdeuren op maat.

Roestvrijstalen handgrepen zorgen voor een strakke en moderne uitstraling terwijl zwarte handgrepen juist een robuuste uitstraling hebben.

Van rechthoekige tot ronde deurgrepen, we hebben het allemaal!

Toch liever draaideuren?
Ook daar hebben we een ruim assortiment van!

In 3 stappen ideale kasten op maat

1. Ontwerp de ideale kast

2. Wij meten ideale kast op maat

3. Bezorgen en plaatsen kast op maat

Om ervoor te zorgen dat de kast die jij graag wil perfect bij jouw interieur past, zijn er verschillende soorten schuifdeuren beschikbaar. Wij hebben bijvoorbeeld Barn deuren die zorgen voor een landelijke, natuurlijke, robuuste uitstraling. Daarnaast hebben we ook klassieke schuifdeuren die zorgen voor een luxe klassieke uitstraling, moderne schuifdeuren die zorgen voor een strakke en rustige uitstraling. Zelfs omlijste en loft schuifdeuren zijn leverbaar vanuit ons assortiment. Benieuwd naar onze schuifdeuren? Kom langs in onze showroom en ervaar wat het beste bij jou past.

Schuifdeuren zijn praktisch in gebruik omdat ze minder ruimte innemen dan deuren die naar buiten toe draaien. Deze deuren zijn dus ideaal voor een kleinere ruimte waar een draaideur onpraktische uit zal vallen.

Kastdeuren met glas zijn perfect voor gebruik bij een inloopkast, als scheidingswand of om de inhoud van de kast te tonen zonder dat hier stof bij kan komen. We kunnen schuifdeuren met glas maken die gebruikt kunnen worden in combinatie met een inloopkast of zelfs alleen als scheidingswand om een ruimte mee op te delen. Door alle mogelijkheden in kastindelingen, kan je een kast ontwerpen bij Kastvisie die perfect aansluit op jouw doeleinden.

Ben je op zoek naar kastdeuren op maat voor de ideale kast?
Kom langs in onze showroom in Tynaarlo voor inspiratie, een ontwerp op maat en advies van de specialist.
Kastvisie-Logo

Kasten