Stijldeuren

De stijldeuren zijn robuuste elegante deuren die door hun frezing een bepaalde stijl uitstralen. Door de vele mogelijkheden is er altijd een stijldeur te vinden welke aansluit bij uw woonstijl. Als u een deur heeft gekozen kunt u deze nog persoonlijker maken door het kiezen van geschikte kleur en een mooie handgreep.

Vragen?

JPG-Raffito_barddeuren_fjordgroen-mat_staand_deur-open

Barndeuren

De Barndeuren, ook wel boerderijdeuren genoemd, geven uw huis een landelijke sfeer. Met verschillende modellen en diverse kleuren geven de Barndeuren een natuurlijke robuuste uitstraling. Met het kiezen van een stoere industriële handgreep wordt dat effect verder versterkt.

Deuren

Klassieke Stijldeuren

Een luxe uitstraling bereik je met deze klassieke stijldeuren. De keuze van meerdere modellen in diverse kleuren met een zelfgekozen handgreep zorgt voor een unieke sfeer van de kast in de woonruimte. Bij de klassieke deuren is het ook mogelijk om een spiegeldeur toe te passen.

Moderne Stijldeuren

De moderne stijldeur is een strakke deur met subtiele frezingen. De moderne uitstraling zorgt voor een rustige ontspannen sfeer in de ruimte. Net als bij de klassieke stijldeuren kan de deur aan de persoonlijke wensen worden aangepast door de verschillende type deuren, de kleuren en de handgreep.

Deuren

Deurgrepen Stijldeuren

Kleuren Stijldeuren