Stijldeuren

Met een stijldeur kies je voor een robuuste elegante deur. Wat je woonstijl ook is, altijd is een deur te vinden die bij je past. Je maakt de stijldeur nog persoonlijker door het kiezen van de gewenste kleur en handgreep.

Maak afspraak met kastenspecialist

Vragen? Neem contact op met kastenspecilist. Telefoon 0592 762022

Barndeuren

Barndeuren, ook wel boerderijdeuren genoemd, geven je huis een landelijke sfeer. Je krijgt een natuurlijke robuuste uitstraling door te kiezen uit diverse modellen en verschillende kleuren. Je versterkt de landelijke sfeer door te kiezen voor een stoere industriële handgreep.

Maak afspraak met kastenspecialist

Deuren

Klassieke Stijldeuren

Wil je een luxe uitstraling? Dat bereik je met klassieke stijldeuren. Je krijgt een unieke sfeer van de kast in de woonruimte. Daarbij heb je ruime keuze uit modellen in diverse kleuren met een zelfgekozen handgreep. Een spiegeldeur hoort ook tot de opties.

Maak afspraak met kastenspecialist

Moderne Stijldeuren

Wil je een moderne uitstraling met een rustige, ontspannen sfeer in de ruimte? Kies dan voor een een strakke deur met subtiele frezingen. De moderne stijldeur is naar eigen smaak samen te stellen door het ruime aanbod van de verschillende deuren, de kleuren en de handgreep.

Maak afspraak met kastenspecialist

Deuren

Deurgrepen Stijldeuren

Kleuren Stijldeuren