Wandmeubels & dressoirs

Wandmeubel op maat

Ontwerp de ideale wandkast op maat

Een wandkast is perfect voor verschillende toepassingen. Welke functies wil jij dat de wandkast allemaal vervult? Creëer ruimte voor de televisie, maak plaats voor boeken, geef ruimte aan dierbare spullen en stal mooie foto’s uit.
Speciaal voor de tv of als kast in de keuken, is het dressoir op maat. 

Een wandmeubel is een echte eyecatcher in de woonkamer. Bij Kastvisie ontwerpen we samen het perfecte wandkast op maat voor in jouw woonkamer.

Zee van mogelijkheden met een wandkast op maat

Een wandkast kan veel verschillende functies hebben. De een gebruikt het als boekenkast, de ander om spullen in op te bergen. Dat maakt iedere wandkast op maat uniek. Door kastdeuren te combineren met open vakken, glazen planken af te wisselen met houten planken en verlichting te integreren, wordt het wandmeubel helemaal afgestemd op jouw woonwensen.

Door de keuze uit verschillende kleuren, materialen en vormen, hebben we bij Kastvisie altijd de juiste stijl voor jouw interieur.

Dressoir op maat van je dromen

Een dressoir is multifunctioneel. Je kunt er van alles in kwijt. Van kookboeken tot spelletjes en apparatuur tot servies. Zowel in de woonkamer als in de eetkamer is het dressoir sfeerbepalend. Op het blad kun je allemaal spullen uitstallen, zoals een mooie vaas met een groot bos bloemen, dierbare foto’s of zet de televisie erop.

De deuren, greepjes en interieur kies je helemaal zelf met onze kastenarchitect. Maak het dressoir op maat onderdeel van jouw interieur en creëer rust en een luxe uitstraling.

Combineer de wandkast op maat met

Twistdeuren

Deze deuren zijn heel geschikt om alleen aan de onderkant van de kast te plaatsen. Zo blijft de bovenkant open en wordt de rest mooi weggewerkt.

Kastinterieur

Om rust te behouden is het mooi om alles in 1 kleur uit te voeren, zoals de deuren en het interieur. Dit zorgt voor een strak geheel.

Dimbare kastverlichting

Door dimbare verlichting in de kast te integreren heb je op ieder moment van de dag de juiste hoeveelheid licht.

In 3 stappen ideale kasten op maat

1. Ontwerp de ideale kast

2. Wij meten ideale kast op maat

3. Bezorgen en plaatsen kast op maat

Een wandmeubel en dressoir op maat kun je passend maken voor elk interieur. Daarnaast kun je de indeling van het meubel volledig zelf bepalen. Met een wandmeubel & dressoir op maat kun je er bijvoorbeeld een tv in te plaatsen of zelfs je aquarium.

Als de offerte akkoord is komt onze timmerman langs om de maten exact te meten. Deze service is altijd gratis!

Je kunt voor een wandmeubel en dressoir op maat uit alle kastdeuren kiezen. Zo is het mogelijk om schuifdeuren te gebruiken of draaideuren. De kastdeuren zijn er in allerlei verschillende stijlen en materialen. Je kunt ook het gebruik van kastdeuren afwisselen met open kastruimte. Zo kun je dingen uit het zicht opbergen en andere dingen juist in het zicht zetten.

De prijzen voor een kast op maat zijn erg uiteenlopend. De kosten worden bepaald door verschillende factoren, zoals de grootte, kleuren, accessoires en het kastinterieur. In ons tekenprogramma kun je direct zien wat de kosten zijn. Ook maken we dan een berekening voor de kosten voor het monteren.

Als de offerte akkoord is komt onze timmerman langs om de maten exact te meten. Deze service is altijd gratis!

Wil jij een wandmeubel op maat of dressoir in de woonkamer?

Kom dan langs in de showroom in Tynaarlo voor een uniek ontwerp.

Volg ons ook op

Kastvisie-Logo

Kasten