Stijlvol wonen

Wandmeubels & dressoirs op maat

Ontwerp het ideale wandmeubel

Een wandmeubel op maat is perfect voor verschillende toepassingen. Welke functies wil jij dat de wandkast allemaal vervult? Creëer ruimte voor de televisie, maak plaats voor boeken, geef ruimte aan dierbare spullen en stal mooie foto’s uit.
Speciaal voor de tv of als kast in de keuken, is het dressoir op maat. 

Een wandmeubel is een echte eyecatcher in de woonkamer. Bij Kastvisie ontwerpen we samen het perfecte wandmeubel op maat voor in jouw woonkamer.

Alles is mogelijk

Een wandkast kan veel verschillende functies hebben. De een gebruikt het als boekenkast, de ander om spullen in op te bergen. Dat maakt ieder wandmeubel op maat uniek. Door kastdeuren te combineren met open vakken, glazen planken af te wisselen met houten planken en verlichting te integreren, wordt het wandmeubel helemaal afgestemd op jouw woonwensen.

Door de keuze uit verschillende kleuren, materialen en vormen, hebben we bij Kastvisie altijd de juiste stijl voor jouw interieur.

Dressoir van je dromen

Een dressoir op maat is multifunctioneel. Je kunt er van alles in kwijt. Van kookboeken tot spelletjes en apparatuur tot servies. Zowel in de woonkamer als in de eetkamer is het dressoir sfeerbepalend. Op het blad kun je allemaal spullen uitstallen, zoals een mooie vaas met een groot bos bloemen, dierbare foto’s of zet de televisie erop.

De deuren, greepjes en interieur kies je helemaal zelf met onze kastenarchitect. Maak het dressoir op maat onderdeel van jouw interieur en creëer rust en een luxe uitstraling.

Combineer bijvoorbeeld met

Twistdeuren

Deze deuren zijn heel geschikt om alleen aan de onderkant van de kast te plaatsen. Zo blijft de bovenkant open en wordt de rest mooi weggewerkt.

Interieur

Om rust te behouden is het mooi om alles in 1 kleur uit te voeren, zoals de deuren en het interieur. Dit zorgt voor een strak geheel.

Dimbare verlichting

Door dimbare verlichting in de kast te integreren heb je op ieder moment van de dag de juiste hoeveelheid licht.

In 3 stappen een ideale kast op maat

1. Ontwerp de ideale kast

2. Wij meten ideale kast op maat

3. Bezorgen en plaatsen kast op maat

Wil jij een wandmeubel op maat of dressoir in de woonkamer?

Kom dan langs in de showroom in Tynaarlo voor een uniek ontwerp.

Volg ons ook op