Slaapkamer

Inloopkast met accessiores uit kastinterieur

De slaapkamer kast van jouw dromen

Eindig de dag in een slaapkamer waarin je uitrust en kunt ontspannen en begin een nieuwe dag helemaal opgeladen.
Een opgeruimde slaapkamer zorgt ervoor dat je helemaal tot rust kunt komen. Dat begint bij voldoende opbergruimte. Met de juiste slaapkamerkast heb je voldoende ruimte om al je spullen netjes op te bergen.

Begin de dag goed met een slaapkamer kast!

Word jij wakker in een moderne slaapkamer? Een industriële slaapkamer? Of ga jij liever voor een klassieke slaapkamer? Bij Kastvisie maken we jouw slaapkamer kast op maat in alle stijlen en kleuren.
Kies uit meer dan 13 mogelijkheden voor deuren, kleuren en grepen.
Ga voor deuren met spiegels om de slaapkamer optisch te vergroten of kies voor houttinten om meer warmte in de slaapkamer te creëren.
Bepaal zelf het kastinterieur. Kies uit leg- en hanggedeeltes, lades en accessoires om de kast van je dromen samen te stellen.

Kies de slaapkamer kast die bij jou past

Ga je voor een kledingkast met schuifdeuren, een open kledingkast of ga je voor de inloopkast van je dromen? Bij Kastvisie kan het allemaal.
Je maakt de slaapkamer helemaal af met een kast op maat naar jouw wensen.
Een slaapkamerkast heeft vaak meer functies dan alleen het opbergen van kleding. Ook beddengoed, handdoeken en bijvoorbeeld schoenen berg je op in deze slaapkamerkast.

De mooiste slaapkamer kast op maat

Kledingkast

Met een kledingkast op maat straalt jouw slaapkamer luxe en elegantie uit.

Inloopkast

Bij Kastvisie ontwerp jij de inloopkast die mooier is dan je ooit had durven dromen.

Dressoir

Een dressoir op maat is multifunctioneel. Je kunt er van alles in kwijt. Creëer rust en een luxe uitstraling.

In 3 stappen ideale kasten op maat

1. Ontwerp de ideale kast

2. Wij meten ideale kast op maat

3. Bezorgen en plaatsen kast op maat

Dankzij ons ruime assortiment aan materialen kunnen wij een kast voor jouw slaapkamer ontwerpen die perfect aansluit op het andere meubilair. Het ontwerpen van een kast begint bij de keuze van de deur, die in veel verschillende soorten en maten beschikbaar zijn. Op basis hiervan zal de rest van de kast vorm krijgen en goed aansluiten op het andere slaapkamer meubilair.

Er zijn verschillende soorten kasten die uitermate geschikt zijn voor in de slaapkamer. Ga bijvoorbeeld voor een sfeervolle kledingkast op maat die perfect aansluit op het interieur van de slaapkamer. Of kies voor een unieke inloopkast op maat, geheel aangepast naar jouw specifieke situatie en wensen. Naast reguliere kasten voor kleding en inloop kasten, is het ook mogelijk om een multifunctionele dressoir met deuren, greepjes en interieur op maat voor jouw situatie en stijl.

Wil jij een kast op maat laten maken voor in de slaapkamer?

Kom dan langs in de showroom in Tynaarlo voor een uniek ontwerp.
Kastvisie-Logo

Kasten