Zolder

Zolder kast voor alle toepassingen

Is jouw zolder een plek om spullen op te bergen? Een plek waar je de was doet? Je kantoor? Of een slaapkamer? De zolderkamer wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt, maar wat de meeste zolders gemeen hebben is de schuine wand. Veel mensen zien de schuine wand als verloren ruimte, maar niets is minder waar. Bij Kastvisie maken wij jouw zolder kast op maat voor schuine wanden op zolder en in andere ruimtes.  

Wat berg jij op in de zolder kast?

De mogelijkheden van een zolder kast onder een schuine wand zijn net zo eindeloos als voor iedere andere kast. Van draaideuren tot schuifdeuren, alle kastdeuren kunnen op maat gemaakt worden. Waarvoor gebruik jij de zolderkast? Wordt het een kledingkast? Een opbergkast? Een wandkast? Of ga je voor een inloopkast?

Kom je opbergruimte tekort in de rest van het huis? Met een kast op maat creëer je opbergruimte op zolder zonder dat deze ruimte een rommelhok wordt.

Trek de stijl door tot de zolder

Heeft jouw interieur klassieke elementen, een moderne touch of een industriële look? Trek dit door in de zolder kast. Bepaal jouw stijl door het kiezen van de deuren, de kleuren en het kastinterieur. Zo is de zolder niet alleen een ruimte waar je komt om de was te doen, maar ook een ruimte die je met trots laat zien bij de rondleiding door jouw woning.   

Wij worden niet beperkt door schuine wanden, leidingen en dakramen. Samen met jouw ontwerpen wij een zolder kast op maat om van de zolder een kamer van je dromen te maken.

De mooiste kasten op zolder

Boekenkast

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om de perfecte boekenkast samen te stellen.

Kledingkasten

Ontwerp een kledingkast die voldoet aan al jouw wensen. Een mooie kledingkast op maat straalt luxe en elegantie uit.

Opbergkasten

We maken kasten op maat die perfect zijn om de ruimte onder de schuine wanden op te vullen. Maak effectief gebruik van de ruimte.

In 3 stappen een ideale kast op maat

1. Ontwerp de ideale kast

2. Wij meten ideale kast op maat

3. Bezorgen en plaatsen kast op maat

Wil jij een kast op maat laten maken voor op de zolder?

Kom dan langs in de showroom in Tynaarlo voor een uniek ontwerp.