Zolder

Maatwerk voor kledingkasten

Zolder kast voor alle toepassingen

Is jouw zolder een plek om spullen op te bergen? Een plek waar je de was doet? Je kantoor? Of een slaapkamer? De zolderkamer wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt, maar wat de meeste zolders gemeen hebben is de schuine wand. Veel mensen zien de schuine wand als verloren ruimte, maar niets is minder waar. Bij Kastvisie maken wij jouw zolder kast op maat voor schuine wanden op zolder en in andere ruimtes.  

Wat berg jij op in de zolder kast?

De mogelijkheden van een zolder kast onder een schuine wand zijn net zo eindeloos als voor iedere andere kast. Van draaideuren tot schuifdeuren, alle kastdeuren kunnen op maat gemaakt worden. Waarvoor gebruik jij de zolderkast? Wordt het een kledingkast? Een opbergkast? Een wandkast? Of ga je voor een inloopkast?

Kom je opbergruimte tekort in de rest van het huis? Met een kast op maat creëer je opbergruimte op zolder zonder dat deze ruimte een rommelhok wordt.

Trek de stijl door tot de zolder

Heeft jouw interieur klassieke elementen, een moderne touch of een industriële look? Trek dit door in de zolder kast. Bepaal jouw stijl door het kiezen van de deuren, de kleuren en het kastinterieur. Zo is de zolder niet alleen een ruimte waar je komt om de was te doen, maar ook een ruimte die je met trots laat zien bij de rondleiding door jouw woning.   

Wij worden niet beperkt door schuine wanden, leidingen en dakramen. Samen met jouw ontwerpen wij een zolder kast op maat om van de zolder een kamer van je dromen te maken.

De mooiste kasten op zolder

Boekenkast

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om de perfecte boekenkast samen te stellen.

Kledingkasten

Ontwerp een kledingkast die voldoet aan al jouw wensen. Een mooie kledingkast op maat straalt luxe en elegantie uit.

Opbergkasten

We maken kasten op maat die perfect zijn om de ruimte onder de schuine wanden op te vullen. Maak effectief gebruik van de ruimte.

In 3 stappen ideale kasten op maat

1. Ontwerp de ideale kast

2. Wij meten ideale kast op maat

3. Bezorgen en plaatsen kast op maat

Op een zolder kunnen allerlei soorten kasten geplaatst worden afhankelijk van de beschikbare ruimte en waarvoor je de kast wil gebruiken. Bij kastvisie kunnen we voor jou een kledingkast, opbergkast, wandkast of zelfs een inloopkast voor jouw zolder op maat ontwerpen en plaatsen.

Als de offerte akkoord is komt onze timmerman langs om de maten exact te meten. Deze service is altijd gratis!

Een zolder kast is in elke stijl die wij in ons assortiment hebben te verkrijgen, Of je nu van klassieke, moderne of industriële elementen houdt. Wij kunnen de kast in de door jou gewenste stijl ontwerpen en plaatsen. Zo wordt de zolder niet alleen een ruimte waar je komt om de was te oden, maar ook een ruimte die je met trots zal gaan laten zien tijdens een rondleiding van jouw woning.

Ben jij op zoek naar een kast die onder een schuin dak past, zoals bijvoorbeeld voor op de zolder? Dan maken wij een kast op maat. We komen langs om de kast in te meten zodat we zeker weten dat deze goed zal passen. Een kast onder een schuine wand is te combineren met zowel schuif- als draaideuren, We maken deze zo op maat dat het precies past on een schuin dak en eenvoudig geopend en gesloten kan worden.

Wil jij een kast op maat laten maken voor op de zolder?

Kom dan langs in de showroom in Tynaarlo voor een uniek ontwerp.
Kastvisie-Logo

Kasten