Ruimtes

Kasten op maat als opbergkast met barndeuren

Kast op maat laten maken voor volop opbergruimte!

Bij Kastvisie hebben wij de mooiste oplossing voor iedere kamer. Eindelijk de perfecte kast voor in de woonkamer, een kast met schuine wanden voor op zolder en een nette berging met een slimme opbergkast. Wil jij een kast op maat laten maken? Voor iedere ruimte hebben wij een oplossing die al jouw opbergwensen laat uitkomen. Jij bepaalt, wij ontwerpen, plaatsen en bouwen.

Slaapkamer kast

Eindig jouw dag in een slaapkamer waar je tot rust kunt komen. Dat begint bij voldoende opbergruimte voor alle kleding en andere spullen.

Woonkamer kast

Voor alle liefhebbers van lezen. De mooiste boekenkasten op maat passend bij het interieur en voorzien van alle gemakken.

Bijkeuken kast

Een kind kan de was doen in een goed georganiseerde wasruimte. Dacht je dat je alleen maar stellingkasten kwijt kunt in de bijkeuken? Zeker niet!

Zolder kast

De zolderkamer heeft in ieder huis weer andere doeleinden, maar wat de meeste zolders gemeen hebben is de schuine wand. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos.

Kantoor kast

Waar werk, studeer of knutsel jij het liefst? Natuurlijk in een opgeruimd kantoor. Dat zorgt voor een opgeruimd hoofd. Creëer een plek voor al jouw spullen.

In 3 stappen ideale kasten op maat

1. Ontwerp de ideale kast

2. Wij meten ideale kast op maat

3. Bezorgen en plaatsen kast op maat

Wil jij een kast op maat van je dromen?

Kom langs in onze showroom in Tynaarlo voor de perfecte kast op maat.

Volg ons ook op

Kastvisie-Logo

Kasten