Kledingkasten

Kledingkast op maat

Kledingkast ontwerpen

Je bent op zoek naar de perfecte kledingkast op maat die al jouw dromen waarmaakt. De kast moet het juiste formaat hebben, passen bij de stijl van jouw interieur en verschillende hangruimtes, legplanken en lades hebben, zodat alle kleding erin past.

Stel je eens een kledingkast voor die aan al die wensen voldoet. Bij Kastvisie bouwen wij die kast op maat.

Eindeloze mogelijkheden met een kledingkast op maat

Bij Kastvisie hebben wij voor iedere wens een maatwerk oplossing. We creëren iedere stijl. Ga je voor modern, landelijk of industrieel? Door de veelzijdigheid aan kastdeuren en kleuren is het allemaal mogelijk. Ga voor schuifdeuren en mix en match hout, kleuren en glas of ga voor maximale opbergruimte met een draaideurkast.

Achter elke kastdeur zijn er eindeloze kastinterieurs mogelijk. Legplanken en lage en hoge hanggedeeltes met uittrekbare garderobestangen kunnen in geen enkele kledingkast ontbreken. Voeg lades toe voor ondergoed, sokken, riemen en stropdassen. Kies voor spiegels en schoenenrekken en zorg voor sfeer met verlichting.

Kledingkast in de slaapkamer met sfeer

Een kledingkast op maat die past bij het interieur van de slaapkamer straalt luxe en elegantie uit en is een toevoeging in de ruimte. Ga voor schuifdeuren met spiegels als je de ruimte optisch wilt vergroten of kies voor hout als je een warme uitstraling wilt.

Door te zorgen voor genoeg opbergruimte in de kast, blijft de slaapkamer opgeruimd en creëer je een ruimte waar je echt tot rust komt.

Combineer de kledingkast op maat met

Schuifdeuren

Schuifdeuren zijn perfect te combineren met een kledingkast en zijn er in veel verschillende modellen.

Hangruimte

Kies voor het hanggedeelte van de 'vrouwenkant' voor meer hoogte voor lange jurken en jassen.

Koofverlichting

Kies voor koofverlichting aan de buitenkant van de kast voor extra sfeer in de slaapkamer met de dimmer.

In 3 stappen ideale kasten op maat

1. Ontwerp de ideale kast

2. Wij meten ideale kast op maat

3. Bezorgen en plaatsen kast op maat

Wil jij de kledingkast op maat van je dromen?
Kom langs in onze showroom in Tynaarlo voor de perfecte kledingkast op maat.

Volg ons ook op

De kledingkasten zijn volledig op maat te maken. Je kunt de kast helemaal naar eigen wens inrichten. Zo kun je zelf bepalen hoeveel hang- en legruimte je wilt. Of en hoeveel lades je in de kast wilt. Of je nog accessoires wilt toevoegen, zoals een broeken- en schoenenrek of kastverlichting. Ook kunnen spiegels in het kastinterieur toegevoegd worden.

Als de offerte akkoord is komt onze timmerman langs om de maten exact te meten. Deze service is altijd gratis!

Alle kastdeuren zijn te combineren met een kledingkast op maat. Zo kun je kiezen voor schuifdeuren of draaideuren. Binnen deze deuren is er allerlei keuze uit verschillende stijlen, kleuren en materialen. Je kunt de kastdeuren nog verder personaliseren door deurgrepen te kiezen die passen bij jouw interieur.

Wil jij een kledingkast onder een schuine wand, bijvoorbeeld op zolder? Dan maken wij de kledingkast op maat. We komen langs om de kast in te meten, zodat we zeker weten dat deze past.

Een kledingkast met schuine wand is te combineren met zowel schuif- als draaideuren. We maken deze zo op maat dat het precies past onder de schuine wand en eenvoudig geopend en gesloten kan worden.

De prijs voor een kledingkast op maat is afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt de grootte van de kast mee, maar ook de kastdeuren, het kastinterieur, de kleuren en materialen en de accessoires. Al deze kastelementen zijn bepalend voor de uiteindelijke prijs. In onze showroom ontwerpen we samen met jou de kast en geven je een offerte mee. Zodra de offerte is goedgekeurd, komen we de maten opnemen. Deze service is gratis!

Door alle mogelijkheden in kastindelingen, kun je kasten ontwerpen bij Kastvisie met allerlei verschillende doeleinden.

Kastvisie-Logo

Kasten