Kastvisie

Over ons

Over ons

35 jaar geleden begon mijn vader, Wessel Rona, met het ontwerpen, bouwen en plaatsen van kasten op maat. Wat begon als interesse en productgroep in de bouwmarkt, is in de loop der jaren uitgegroeid tot onderscheidend vakmanschap. In de transitie van Formido naar Kluswijs heb ik, Bert Rona, de kast op maat-service meer vormgegeven en hieruit is Kastvisie voortgekomen.

Samen met 2 timmermannen bouwen en plaatsen we de mooiste kasten op maat. Van kledingkasten tot opbergkasten en wandmeubels tot dressoirs.

In onze werkplaats bouwen wij kasten die helemaal passen bij jouw stijl en wensen.

Service waar je u tegen zegt

Ontwierp je de kast van je dromen, maar blijkt deze toch niet helemaal te passen bij jouw wensen? Dan komen wij graag langs om te kijken hoe we de kast kunnen aanpassen. We kunnen hang- en legruimte wisselen, deuren en kleuren veranderen en de opstelling aanpassen.

Daarnaast geven wij 20 jaar garantie op de kasten.

 

Voor jouw complete interieur

Onder het dak van de Kluswijs en Kastvisie zit ook interieurwinkel KW Wonen. Bij KW Wonen kun je terecht voor je complete woninginrichting. Denk hierbij aan raamdecoratie en gordijnen, vloeren en kleden, verf en behang, verlichting, meubels en woonaccessoires.

Samen met onze interieurstylisten creëer jij het interieur waar je blij van wordt.

Je kunt de klus zelf uitvoeren, maar onze klussendienst staat altijd klaar om de klussen uit handen te nemen.

Wil jij een kast op maat van je dromen?

Kom langs in onze showroom in Tynaarlo voor de perfecte kast op maat.

Volg ons ook op